Select your Top Menu from wp menus

Europa Liberă: Fostul şef de cabinet al ex-premierului britanic va deveni consiler al premierului Filat

Premierul Vlad Filat a anunțat aseară că va fi consiliat de Jonathan Powell, fostul șef de cabinet al premierului britanic Tony Blair, scrie Europa Liberă.
Premierul Filat a făcut anunțul la Chișinău unde Powell și-a lansat cartea „Noul Machiavelli”, publicată în limba română de Editura Cartier.
Primul ministru nu a dat detalii, dar a subliniat că fostul șef de cabinet al lui Blair a condus și echipa de negociatori britanici în conflictul din Irlanda de Nord, sugerând că aceasta experiență ar putea fi utilă la reglementarea crizei transnistrene.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/europa-libera-fostul-sef-de-cabinet-a-ex-premierului-britanic-va-deveni-consiler-a-premierului-filat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19