Select your Top Menu from wp menus

Europa Liberă despre implicarea lui Ilan Shor în VINDEREA proprietăţii Sindicatelor VIDEO

Europa Liberă a realizat o emisiune video în care abordează tema comercializării proprietăţii sindicatelor din Republica Moldova. În emisiune,  câţiva foşti angajaţi ai structurilor sindicale spun că proprietăţile erau scoase la vânzare la preţuri  mai mici decât cele reale. În spatele firmelor care  procurau bunurile sindicatelor se afla omul de afaceri, Ilan Shor,  în tranzacţii mai fiind  implicate şi rudele acestuia, au declarat persoanele în cauză.

Pe de altă  parte,  actuala conducere a CNSM spune că procedurile de înstrăinare a proprietăţilor,  care au fost obţinute anterior din banii  cotizaţi de către  membrii organizaţiilor sindicale,  s-au desfăşurat legal.

În emisiune se spune că majoritatea clădirilor vândute au fost gajate la Banca de Economii şi Banca Socială contra unor credite care depăşeau valoarea clădirilor şi se aminteşte de raportul Kroll în care se  spune despre relaţiile lui Ilan Shor cu preşedintele Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova,  Oleg Budza.

Europa Liberă citează şi un material al portalului anticoruptie.md în care se menţionează că falimentarea Bîncii de Economii  (s-a aflat până în 2014 sub conducerea actualului primar de Orhei, politicianului Ilan Shor, n.n.)  a repetat modul în care mai înainte a fost falimentată  Banca sindicatelor – Bancosind.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/europa-libera-despre-implicarea-lui-ilan-shor-in-vinderea-proprietatii-sindicatelor-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19