Select your Top Menu from wp menus

Euro s-a scumpit PUTERNIC in raport cu leul moldovenesc!

Moneda unică europeană a înregistrat o apreciere puternică față de leul moldovenesc. Astfel, BNM, a stabilit pentru astăzi, 27 ianuarie, un curs de referință de 15,510 lei pentru un euro, cu 22 de bani mai mult decât ieri.

Totodată există premise ca euro să se aprecieze şi mai tare şi să treacă de nivelul de 1,34 dolari şi chiar 1,38 dolari, susţine Sveatoslav Mihalache, expert financiar la Financial Brains.

În opinia expertului, cursul euro este împins în sus de faptul că întreprinderile din UE înregistrează evoluţii tot mai pozitive, iar Federal Reserve din SUA a decis să menţină scăzută rata de bază, decizie ce face ca dolarul să fie mai puţin atractiv pentru investitori.
Totodată, investitorii au tot o mai mare încredere în piaţa de capital din UE.
Pe piaţa internă, cursul dolarului se menţine stabil în coridorul de 11,75-12,10 lei.

sursa: economist

 

Dolarul american are o rată de schimb de 11,796 lei, cu 0,2 mai puțin decât ieri.

Hrivna ucrainească costă 1,468 lei, leul românesc: 3,573 lei iar rubla rusească – 0,389 lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/euro-s-a-scumpit-puternic-in-raport-cu-leul-moldovenesc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19