Select your Top Menu from wp menus

EURO 2012: Olanda ameninta cu un gest fara precedent

Dupa ce au fost deja victimele unor atacuri rasiste in cadrul turneului final, Olandezii ameninta cu un gest fara precedent.

Fanii polonezi au imitat maimutele la primul antrenament al olandezilor de la Cracovia, iar jucatorii pregatiti de Bert van Marwijk anunta ca vor trece la fapte daca scandarile rasiste se vor auzi si in timpul meciurilor.

„Am auzit cu totii cum faceau precum maimutele. Daca se va intampla la fel si in timpul meciurilor, imediat voi merge la arbitru si-i voi cere sa ia masuri”, a afirmat capitanul Mark van Bommel.

Conform regulamentelor, meciul trebuie oprit in cazul in care din tribune se aud scandari rasiste.

De asemenea, van Bommel a cerut UEFA sa ia masuri. „Trebuie sa-si deschida urechile. Daca auzi ce se striga, dar nu faci nimic, e si mai rau”, a mai spus capitanul olandezilor.

sursa: ziare.com


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/euro-2012-olanda-ameninta-cu-un-gest-fara-precedent/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19