Select your Top Menu from wp menus

Eugen Doga va lansa un salon muzical. Află când!

Compozitorul Eugen Doga a lansat iniţiativa instituirii unui salon muzical, care îşi va deschide uşile la 1 noiembrie 2012. Premierului Vlad Filat l-a vizitat la domiciliul de la Chişinău pe muzician.
Eugen Doga a relatat despre activitățile sale recente și a mulţumit pentru sprijinul acordat la finalizarea salonului, proiect care a fost iniţiat acum 7 ani. Aici tinerii compozitori vor putea studia arta compoziţiei şi vor realiza proiecte muzicale.

Interlocutorii au discutat şi despre necesitatea dezvoltării cinematografiei naţionale, în special a muzici de film, unde maestrul a obţinut cele mai mari succese. Un alt proiect de viitor, lansat de Doga, este „Concertul în câmp” care ar putea avea loc la „Orheiul Vechi”.

Vlad Filat a subliniat importanţa proiectelor muzicale cu scopul de a reuni oamenii de creaţie. Prim-ministrul a discutat cu Eugen Doga şi cu conducerea Uniunii Teatrale din Moldova asupra unui proiect dedicat Zilei Independenţei şi Zilei Limbii Române, în cadrul căruia vor evolua personalităţi ale muzici şi artei naţionale, inclusiv artiştii moldoveni care s-au afirmat în străinătate.

În rezultatul discuţiilor purtate cu liderul transnistrean Evghenii Şevciuc, maestrul va susţine concerte în satul de baştină, Mocra, şi în orașul Rîbniţa.
Ultimul concert susţinut Eugen Doga în localitatea de bașntină a avut loc acum 25 de ani.

sursa: trm.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/eugen-doga-va-lansa-un-salon-muzical-afla-cand/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19