Select your Top Menu from wp menus

Eu beu puţin câte puţin – sloganul unor oameni ai legii din republică.VIDEO/FOTO

În seara zilei de luni, 17 septembrie, au fost reţinuţi trei colaboratori ai Serviciului Pază şi Escortă a penitenciarului nr.11-Bălţi, care au introdus băuturi spirtoase pe teritoriul instituţiei.

Cei trei au fost reţinuţi în flagrant de catre colaboratorii Direcţiei Securitate Internă a Departamentului Instituţiilor Penitenciare,  în timp ce consumau alcool împreună cu un deţinut!

Pe cazul dat  este iniţiată o cercetare de serviciu, iar  angajatii penitenciarului vor fi concediaţi .

Iar marţi, 18 septembire 2 poliţişti au rănit la Chişinău o femeie de 60 de ani şi au accidentat 3 autoturisme pe bulevardul Decebal, lângă magazinul Jumbo.
Potrivit jurnal.md, trei mașini au fost avariate de un Mercedes cu numere de înmatriculare din Bulgaria, în care se aflau doi polițiști. .
După accident, unul dintre polițiști a fugit de la locul accidentului, iar celălalt a fost reținut de poliția rutieră.
Martorii susțin că oamenii legii erau în stare de ebrietate, aveau o armă asupra lor, iar șoferul conducea cu viteză excesiv.

  • 2 politisti chisinau
  • 2 politisti chisinau 2

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/eu-beu-putin-cate-putin-sloganul-unor-oameni-ai-legii-din-republica-videofoto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19