Select your Top Menu from wp menus

Estimare: În R.Moldova sunt circa 90 mii de persoane cu orientare sexuală netradițională

În R.Moldova sunt circa 90 mii de persoane  cu  orientare sexuală netradițională. Acest numar   de  reprezentanti ai minoritatilor sexuale  este indicat intr-un material de pe  discriminare.md.

Autorul articolului “ Marșul homosexualilor l-a determinat pe Chirtoacă să dea în judecată GENDERDOC-M “ scrie ca primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca,   a depus o cerere de chemare în judecată pentru a interzice organizarea marșului gaylor în centrul capitalei. Chirtoaca le sugereaza totodata organizatorilor sa desfasoare   marsul preconizat pentru 18 mai,  ca și în anii precedenți, in Parcul „Valea Morilor”. Asta,pentru a  preveni altercațiile posibile, dupa ce la Primarie au parvenit demersuri   din partea mai mulor organizații creștine care au solicitat interzicerea manifestației.

Anastasia Danilova, directorul GENDERDOC-M, speră că pierderea unui caz la CEDO din cauza interdictiei primariei  va fi o lecție bună pentru autorități.

Potrivit sursei citate, la marșul din această duminică urmeaza sa fie prezenti circa  50 de susținători ai comunității de homosexuali. La manifestatia din acest an  organizata de GENDERDOC-M si-au anuntat participarea si unii oficiali europeni.

Aceeasi sursa estimeaza că in  R.Moldova sunt aproape 90 mii de persoane cu orientare sexuală netradițională.

sursa: discriminare.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/estimare-in-r-moldova-sunt-circa-90-mii-de-persoane-cu-orientare-sexuala-netraditionala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19