Select your Top Menu from wp menus

Este oficial! Vorbitul excesiv la mobil – cancer la creier!

Dacă până acum erau doar speculaţii, acum este oficial! Agenția Internaţională de Cercetare a Cancerului din cadrul Organizației Mondiale a Sănătăţii (OMS) avertizeză că vorbitul excesiv la telefonul mobil duce la cancer de creier.
Aproximativ 30 de oameni de știință din 14 țări au analizat, în perioadă 24-31 mai, o serie de studii de specialitate și de experimente realizate pentru a stabili gravitatea expunerii la câmpurile electromagnetice de radiofrecvență. Profesorul Jonathan Samet, de la Universitatea din California de Sud, SUA, președinte al grupului de lucru, spune, într-un comunicat OMS, că datele existente sunt suficient de puternice pentru a încadra efectele vorbitului la mobil în categoria de risc crescut de cancer.

„Jumătate din populația lumii folosește telefoane mobile, iar aceste obiecte sunt folosite, din ce în ce mai mult, și de către copii. Trebuie să ținem cumva sub control acest lucru”, a estimat profesorul Samet.  Conform unei cercetări anterioare, realizată în 2004, riscurile apariției unei tumori la creier sunt cu 40% mai mari pentru cei ce vorbesc mult la telefonul mobil (media raportată: 30 de minute/zi, timp de zece ani).

sursa: Libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/este-oficial-vorbitul-excesiv-la-mobil-cancer-la-creier/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19