Select your Top Menu from wp menus

Era de aşteptat: „Revoluţia” ucraineană îngropată de oligarhi şi interese meschine

Moţiunea de cenzură contra guvernului Azarov nu a întrunit numărul necesar de voturi. Pentru demiterea acestuia au votat doar 186 de deputaţi din partidele de opoziţie în condiţiile unui număr minim necesar de 226 de voturi.
Reprezentanţii opoziţiei cheamă miile de protestatari din centrul Kievului să meargă spre clădirea administraţiei prezidenţiale pentru a cere acolo lui Ianukovici să emită un decret prin care guvernul ar fi demis.
De menţionat că Victor Ianukovici nu se află în ţară, plecând astăzi în China.
Amintim că încă ieri portalul Naţional.MD scria că cel mai probabil mişcarea de protest a ucrainenilor va fi sabotată de interesele financiare ale oligarhului Dmitrii Firtaş, care a stat iniţial în urma unei mişcări simulate de frondă a câtorva deputaţi din partidul Regiunilor al lui Victor Ianukovici.

sursa: national.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/era-de-asteptat-revolutia-ucraineana-ingropata-de-oligarhi-si-interese-meschine/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19