Select your Top Menu from wp menus

Epidemia de Ebola a scăpat de sub CONTROL

În vestul Africii epidemia de Ebola face ravagii. Sute de oameni au murit din cauza acestui virus periculos, iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează că este cea mai gravă epidemie de Ebola din istorie.

Primele cazuri au fost raportate în Guineea, la sfârşitul anului trecut şi părea că epidemia se va stinge, dar în ultimele săptămâni a revenit şi s-a răspândit tot mai mult, inclusiv în capitala Liberiei, scrie The Independent.

Bart Janssens, de la Medici fără Frontiere, spune că organizaţia lui nu mai face faţă situaţiei şi cere ajutor din partea autorităţilor statelor afectate de virus, dar şi de la organizaţii internaţionale, care pot trimite mai mulţi experţi în domeniu.

„Este clar că epidemia a intrat acum în al doilea val şi din punctul meu de vedere a scăpat complet de sub control”, a declarat Jennsens.

Un lucru extrem de grav este că nu există tratament sau vaccin, singura soluţie fiind izolarea bolnavilor şi oferirea unei îngrijiri paliative.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/epidemia-de-ebola-a-scapat-de-sub-control/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19