Select your Top Menu from wp menus

Epava avionului dispărut a fost găsită

Epava avionului rus tip Superjet 100, care avea la bord aproximativ 50 de persoane, a fost găsită într-o regiune muntoasă situată la sud de Jakarta, a anunţat joi un purtător de cuvânt al armatei, relatează AFP.

Avionul „Suhoi a fost găsit. Fragmente au fost reperate din elicopter. Avem confirmarea că provin de la Suhoi”, a adăugat, într-o conferinţă de presă, Ketut Parwa, responsabil cu serviciile de intervenţie în satul Cidahu, situat într-o regiune muntoasă şi care este folosit ca bază pentru operaţiunile de căutare.

Potrivit Mediafax, avionul transporta 44 de persoane, dintre care opt ruşi membri ai echipajului şi 36 de pasageri, a declarat Dimitri Solodov, ataşatul de presă al ambasadei ruse din Jakarta. Ambasada Franţei la Jakarta a anunţat prezenţa la bord a unui francez.

sursa: union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/epava-avionului-disparut-a-fost-gasita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19