Select your Top Menu from wp menus

Emisarii UE acordă o săptămînă Parlamentului ucrainean pentru a aproba legea de eliberare a Iuliei Timoșenko

Parlamentul Ucrainei a primit o săptămână ca să adopte legea care ar permite eliberarea Iuliei Timoșenko pentru a pleca la tratament în Germania, așa încât Kievul să poată semna acordul de asociere la Uniunea Europeană la sfârșitul lunii, la Vilnius.
Vicepreședintele Parlamentului, Ruslan Koshulinsky, a declarat că termenul a fost stabilit joi de emisarii Uniunii Europene, Aleksander Kwasniewski și Pat Cocs, după o tentativă eșuată de a adopta legea.
Uniunea Europeană spune că întemnițarea Iuliei Timoșenko pentru presupuse abuzuri comise pe când conducea guvernul este un exemplu al justiției selective și cere Ucrainei s-o elibereze înainte de semnarea acordului la summit-ul Parteneriatului Estic de la Vilnius.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/emisarii-ue-acorda-o-saptamina-parlamentului-ucrainean-pentru-a-aproba-legea-de-eliberare-a-iuliei-timosenko/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19