Select your Top Menu from wp menus

Elevii unui liceu din Chișinău au fost evacuați după ce în curtea instituției a fost depistat un obuz

Elevii liceului „Mircea Eliade” din capitală au fost astăzi evacuați și trimiși acasă, după ce în curtea școlii a fost găsit un obuz din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, informează MOLDPRES.

Ofițerul de presă al Direcției de poliție a capitalei, Adrian Jovmir, a precizat pentru agenție că obuzul a fost descoperit de către un grup de muncitori de la primărie, în timp ce efectua niște lucrări de săpături.

”Mai mulţi poliţişti şi angajaţi ai Serviciului Bombteh au mers la faţa locului, iar zona a fost izolată și securizată. În prezent, sînt efectuate lucrări de ridicare a explozibilului pentru a fi evacuat și dezamorsat de către geniști. Se presupune că obuzul a rămas îngropat acolo de pe timpul celui de-al Doilea Război Mondial”, a spus Jovmir.

Oamenii legii urmează să stabilească dacă prin zonă nu există și alte proiectile.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/elevii-unui-liceu-din-chisinau-au-fost-evacuati-dupa-ce-in-curtea-institutiei-a-fost-depistat-un-obuz/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19