Select your Top Menu from wp menus

Elevii din Trebujeni au fost dăscaliţi în prima zi de şcoală de poliţistul de sector

Cei mai mici elevi   din Trebujeni, Orhei, ca si semenii lor din intreaga   republica,  au fost dăscaliţi în prima zi de şcoală de poliţistul de sector.

Această acţiune, cu genericul „Fă cunoștință cu polițistul tău”, a avut loc în în cadrul unei colaborări dintre Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Educației pentru a face școala și drumul spre școală mai sigure.

În total peste 30.000 de elevi din clasa întâia au participat la o lecție ținută de polițistul de sector Acțiunea are loc pentru prima dată si  implică toate clasele întîi din Moldova – 1659 de clase.

Polițiștii-învățători au explicat copiilor care este rolul poliției în societate și care sunt regulile rutiere pe care trebuie să le cunoască pentru un drum sigur la școală.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/elevii-din-terbujeni-au-fost-dascaliti-in-prima-zi-de-scoala-de-politistul-de-sector/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19