Select your Top Menu from wp menus

Elevii claselor a I-IX-a vor primi gratuit manuale

În următorul an de studii, elevii claselor a I-IX-a vor primi gratuit manuale, iar plata de închiriere a unui manual pentru elevii claselor a X-XII-a va varia între 2,60 lei și 16,70 lei. Ordinul cu privire la asigurarea cu manuale a elevilor din învățământul gimnazial și Ordinul cu privire la aprobarea plăților de închiriere a manualelor pentru învățământul liceal în anul de studii 2017-2018 a fost semnat de ministrul educației Corina Fusu, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al Ministerului Educației se menționează că, potrivit Codului Educației, elevii din învățământul primar sunt asigurați cu manuale școlare în mod gratuit.

În anul 2016, din resursele Ministerului Educației au fost editate 33 de titluri originale de manuale și 12 titluri în traducere, pentru care s-au alocat 27,4 milioane de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/elevii-claselor-a-i-ix-a-vor-primi-gratuit-manuale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19