Select your Top Menu from wp menus

Elevi din Orhei – premianți la Olimpiada republicană de Ecologie

Doi elevi de la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” din Orhei au devenit premianții Olimpiadei Republicane la Ecologie. Cristina-Dana Boțoroga și Vladlen Grecu au ocupat locurile 3 la acest concurs, în cadrul căruia au prezentat proiectul Orhei „Today’s pain tomorrow’s straight.”. Discipolii au fost îndrumați de profesoara Mariana Jioară. Cei doi au primit premii bănești de 600 de lei oferite de Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare.
La ediția din acest an a Olimpiadei Republicane la Ecologie au fost înaintate 30 de proiecte reprezentate de 64 elevi din 23 de raioane/municipii.
Elevii participanţi la Olimpiada Republicană la Ecologie, având ca îndrumător un profesor, au elaborat, individual sau în grup, un proiect științific în care au efectuat o cercetare în domeniul Ecologiei, în rezultatul căruia au propus idei inovatoare pentru soluționarea unei probleme de mediu.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/elevi-din-orhei-premianti-la-olimpiada-republicana-de-ecologie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19