Select your Top Menu from wp menus

Elena Băsescu se mărită pe 1 septembrie

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu , se va casatori la inceputul lunii viitoare cu iubitul sau, Bogdan Ionescu.

Cei doi au inceput deja sa trimita invitatiile de nunta, potrivit vedeta.ro.

Reporterii de la Libertatea au reusit sa intre in posesia unei astfel de invitatii. Cununia religioasa dintre Bogdan si Elena va avea loc pe data de 1 septembrie, la o biserica din Capitala. Mirii si invitatii lor vor participa apoi la petrecerea de nunta, ce urmeaza sa se desfasoare la Palatul Snagov.

Parintii spirituali ai mirilor vor fi deputatul PDL Razvan Serban Mustea, fost ministru al Comunicatiilor in Cabinetul Mihai Razvan Ungureanu si Aura Maria Mustea, sotia sa.

Potrivit unor surse citate de Click!, Elena va avea doua rochii de mireasa, una comandata la Paris, iar cealalta inspirata din portul popular romanesc. Tot la Paris au fost comandate si verighetele.

sursa: vedeta.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/elena-basescu-se-marita-pe-1-septembrie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19