Select your Top Menu from wp menus

El şi ea se ceartă pe balcon, amantul fuge în chiloţi pe fereastră! VIDEO

Situaţie de-a dreptul hilară în oraşul brazilian Sao Paolo. În timp ce un cuplu se ceartă în balconul apartamentului, un bărbat, amantul femeii, încearcă să se facă dispărut.

Ziua în amiaza-mare, trecătorii dintr-un cartier al oraşului brazilian Sao paolo au avut parte de un spectacol nemaipomenit!
În timp ce doi tineri se certă la cuţite în balconul apartamentului în care locuiesc, un bărbat, îmbrăcat doar în chiloţi încearcă să se facă dispărut pe fereastra dormitorului.
Individul, amantul femeii, coboară pe o frânghie improvizată, făcută din cearceafuri înnodate între ele.
Lumea strânsă ca la urs în fata blocului unde are loc incidentul,  strigă, fluieră şi filmează, în timp ce pompierii ajung la faţa locului.
Aceştia sunt ca o mană cerească pentru individul în chiloţi, care profită de salteaua pneumatică aşezată de pompieri pe trotuar, pentru a ajunge viu şi nevătămat la sol.
Imediat ce se vede cu picioarele pe pământ, bărbatul se duce în treaba lui.

sursa: libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/el-si-ea-se-cearta-pe-balcon-amantul-fuge-in-chiloti-pe-fereastra-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19