Select your Top Menu from wp menus

Editorial/ De ce lui Pavel Verejanu îi este frică să vină la dezbateri la o media independentă


Astăzi a fost organizată prima rundă de dezbateri la Radio Orhei, unica instituție audiovizuală din Orhei care nu este controlată de interpușii lui Ilan Șor. În calitate de invitați au fost Pavel Cucuruzean de la PUN, Vasile Adașan de la PD și Pavel Verejanu de la PȘ.

Din cei trei s-au prezentat Pavel Cucuruzean și Vasile Adașan.Cei doi au răspuns la întrebările pregătite de Radio Orhei și și-au adresat întrebări reciproce. A fost o emisiune de dezbateri dinamică, așa cum se cuvine într-o campanie electorală civilizată.

Din decor a lipsit însă reprezentantul puterii din Orhei, implicit au lipsit răspunsurile sale la întrebări. Absența lui Verejanu de la dezbateri mă face să cred că pur și simplu i-a fost frică de întrebările incomode care îi puteau fi adresate. De exemplu, despre neclaritățile ( ca să nu spun datele false) din declarația sa de avere, sau de ce spune minciuni când afirmă că Partidul Șor a creat la Orhei 3 mii de locuri de muncă.

.Șirul întrebărilor ar putea continua, întrebări care nu i-ar fi adresate la cele două televiziuni și postul de radio controlat de interpușii lui Șor. La moment Pavel Verejanu a reușit să evite răspunsurile la întrebările incomode, acestea însă nu dispar nicăieri.

Maxim Djamanov


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/editorial-de-ce-lui-pavel-verejanu-ii-este-frica-sa-vina-la-dezbateri-la-o-media-independenta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19