Select your Top Menu from wp menus

Edilii orheieni au decis sa organizeze o licitatie funciara.

Alesii din Consiliul orasenesc Orhei  au dat unda verde procesului de expunere la vanzare si dare in arenda a terenurilor de pamant din raza orasului. In acest scop, in cadrul unei sedinte de la inceputul lunii curente,    o serie de terenuri din domeniul privat si domeniul  public au  fost recunoscute drept proprietate publica a unitatii administrativ-teritoriale Orhei.

Decizia „Cu privire la aprobarea listei terenurilor expuse licitaţiei pentru dreptul de arendă şi vânzare-cumpărare” din 03.03.2012   face trimitere la 2 anexe existente in acest sens. La fel, este mentionata o a 3-a anexa , in forma de lista a terenurilor care vor fi expuse licitaţiei pentru dreptul de arendă şi vînzare-cumpărare.

Potrivit documentului citat,  primaria  urmeaza sa publice un comunicat informativ privind desfasurarea licitatiei funciare in  Monitorul Oficial  al RepubliciiMoldovasi, dupa caz, in presa locala.

Amintim  ca acum cateva luni, la sedinta Consiliul orasenesc din august anul trecut, presedintele comisiei buget si finante, consilierul Valeriu Savin, declara ca fondurile fixe ale orasului au fost deja epuizate, din cauza vanzarilor masive ale acestora in ultimii 4 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/edilii-orheieni-au-decis-sa-organizeze-o-licitatie-funciara/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19