Select your Top Menu from wp menus

Echipe mixte de patrulare la frontiera moldo-română

Inspectoratele generale ale Poliției de Frontieră din cadrul Ministerelor Afacerilor Interne al Republicii Moldova şi al României vor desfășura activități de patrulare comună de-a lungul frontierei de stat. Cabinetul de miniștri de la Chișinău a aprobat astăzi, 1 noiembrie, inițierea negocierilor pentru încheierea unui protocol în acest sens.

Exemple de patrulare în comun la frontieră există în mai multe state. Accentul va fi pus pe prevenirea și descoperirea infracțiunilor de trafic ilicit de persoane și de mărfuri, în special trafic ilicit de țigări și mijloace de transport, de  substanțe narcotice și psihotrope.

Echipele mixte vor activa pe o zonă de 10 km de la linia de frontieră pe teritoriului ambelor state. Autoritățile moldovenești şi cele române desfășoară patrulări coordonate pe râul Prut începând cu anul 2012. Numai în primul semestru al anului curent, echipele mixte au depistat 626 de încălcări.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/echipe-mixte-de-patrulare-la-frontiera-moldo-romana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19