Select your Top Menu from wp menus

‘Echipamentul’ personal al moldovencei, in cabina capitanului italian

Noi detalii despre moldoveanca Domnica Cemortan. Presa italiană scrie că mai multe lucruri care aparţineau acesteia, printre care lenjerie intimă şi haine, au fost găsite în cabina căpitanului navei naufragiate Costa Concordia, Francesco Schettino.

Pe lângă acestea, scafandrii au găsit în cabină şi trusa pentru machiaj, care aparţinea moldovencei. Cert este, însă că presa din peninsulă nu oferă nici un detaliu despre modul cum a fost stabilit faptul că lucrurile aparţin Domnicăi.

Miercuri, Domnica a fost interogată timp de circa cinci ore de autorităţile italiene. Potrivit presei italiene, tânăra moldoveancă ar fi recunoscut în faţa anchetatorilor că îl iubeşte pe căpitanul croazierei în vârstă de 52 de ani, Francesco Schettino.

Vasul de croazieră Costa Concordia a naufragiat în largul Insulei Giglio (Marea Tireniană), pe data de 13 ianuarie. Bilanţul victimelor în urma naufragiului este de 17 morţi şi circa 15 de dispăruţi.

sursa: 24 h.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/echipamentul-personal-al-moldovencei-in-cabina-capitanului-italian/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19