Select your Top Menu from wp menus

EBOLA tot mai aproape? Dupa Spania si Germania s-ar putea sa fi ajuns si in Romania

În Germaniaun bărbat a fost internat în spitalcu suspiciune de Ebolapacientul întorcându-se recent la Hamburg din capitala Sierra Leone, FreetownPână acumacest virus mortal nu a fost   înregistrat în Germaniapotrivit Bild am Sonnta.

Neamțul, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la Hamburg joi. Călătoria din Africa a fost efectuată cu un zbor via ParisSâmbătă după-amiază, germanul s-a adresat medicilor din cauza febrei mari si a varsaturilor.

Sâmbata seara pacientul a fost transportat la Spitalul Universitar din HamburgEppendorf.

În pluspotrivit Bild am Sonntag, citat de reporterulvirtual.ro, Berlinul se  pregătește  primească un alt pacient al carui infectie cuvirusul Ebola a fost deja confirmata.

Dacă se confirmă informațiaGermania va deveni a doua țară din Europa, dupa Spaniacare a acceptatpacienți cu această boală mortală.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a venit în România din Nigeria la 25 iulie şi a fost internat la Ploieşti cu diaree şi scaune hemoragice. Medicii iau în calcul şi ca bărbatul să fie suspect de malarie, în condiţiile în care, până în prezent, nu a făcut febră.

Bărbatul este suspectat de boli infecțioase, inclusiv Ebola, dar un verdict sigur nu va putea fi dat decât după realizarea unor analize ale căror rezultate vor sosi după aproximativ 72 de ore.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ebola-tot-mai-aproape-dupa-spania-si-germania-s-ar-putea-sa-fi-ajuns-si-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19