Select your Top Menu from wp menus

E oficial! Femeile inseala mai mult decat barbatii!

 

Cand vine vorba de inselat, femeile au reusit sa ii intreaca pe barbati. Potrivit unui studiu recent, acestea au mai multi parteneri extraconjugali.

Cercetatorii au facut un studiu pe 600.000 de persoane, analizand viata amoroasa a acestora, si au ajuns la concluzia ca femeile au in medie 2,3 amanti, in comparatie cu 1,8 la barbati.

In timp ce barbatii sustin ca rutina si cautarea placerii sexuale ii fac sa insele, femeile o pun pe seama implinirii emotionale si a imbunatatirii stimei de sine.

Potrivit studiului, femeile sunt mult mai predispuse sa se indragosteasca de amant, decat barbatii.

„Dupa ce au luat decizia de a avea o aventura, femeile au mai multe oportunitati de a gasi pe cineva cu care sa insele si, in general, detin controlul asupra momentului sau a locului in care sa o faca”, spune Emily Pope, conducatoarea studiului.

Studiul mai arata si faptul ca femeile se plictisesc mai repede intr-o relatie. Barbatii asteapta, in medie, sase ani pana la prima aventura, in timp ce femeile insala dupa primii cinci.

„Tot mai multe studii arata ca femeile si barbatii sunt programati diferit din punct de vedere neurologic cand vine vorba de relatii”, a completat Emily Pope.

Ambele sexe sunt de parere ca monogamia nu mai este valabila, chiar daca 76% dintre femei si 67% dintre barbati sustin ca, desi au inselat, continua sa-si iubeasca partenerii. In plus, 80% dintre respondenti au spus ca intentioneaza sa ramana casatoriti.

sursa: a1.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/e-oficial-femeile-insala-mai-mult-decat-barbatii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19