Select your Top Menu from wp menus

Durere egala – bani egali, in cazul decesului unui membru al familiei

Fiecare familie  din  Orhei   in caz de deces al unui  membru va avea dreptul sa primeasca  cate 1000 de lei  din bugetul local.

Cuantumul  ajutorului  material  a fost recent aprobat de catre Consiliul orasenesc Orhei.  Prin stabilirea unei sume unice  de 1000 de lei  pentru astfel de cazuri  se urmareste neadmiterea favorizarii unor oraseni in fata altora, dupa cum explica decizia aprobata.

O parte din consilieri s-au aratat destul de sceptici privind realizarea acestei initiative de acordare a unui ajutor unic tuturor familiilor indoliate din orasul Orhei.

Acestia au intrebat daca bugetul va fi in stare sa raspunda tuturor adresarilor de acordare a cate 1000 de lei in fiecare  caz de deces – pentru ca pe durata anului suma totala s-a putea ridica la sute de mii de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/durere-egala-bani-egali-in-cazul-decesului-unui-membru-al-familiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19