Select your Top Menu from wp menus

După Raportul Curţii de Conturi, la CR Orhei – niciun dosar penal  

Procuratura Orhei nu a deschis niciun dosar penal ca urmare a  Raportului Curții de Conturi (CC) privind auditul de conformitate a exercițiului bugetar și gestionării patrimoniului public de Consiliul Raional Orhei pe perioada anului 2014.
Totuşi, potrivit Procurorului raionului, Sergiu Bodorin,  în prezent în vizorul Procuraturii Orhei se află acțiunile agentului economic care a efectuat lucrări de renovare la tabăra Miorița din Ivancea  și unele încălcări ale legislației care, după cum a fost indicat în Raportul CC, au fost admise de unele primării din raionul Orhei. Declaraţia a fost făcută ca răspuns la întrebarea unui consilier raional, adresată procurorului raionului în timpul ultimei şedinţe în plen a CR Orhei.

Amintim că prezentarea Raportului Curții de Conturi privind auditul de conformitate a exercițiului bugetar și gestionării patrimoniului public în cadrul autorităților publice locale din raionul Orhei pe perioada anului 2014 a avut loc in luna decembrie 2015. Preşedintele Curţii, Serafim Urechean, a menţionat că la Orhei au fost constatate numeroase neregului în activitatea autorităţilor locale, acestea cifrându-se  la milioane de lei.
Urecheanu a mai atras atenţia că  materialele din raport nu au termen de prescripţie, astfel încât celor care au activat defectuos, li se va putea cere socoteală şi peste ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dupa-raportul-curtii-de-conturi-la-cr-orhei-niciun-dosar-penal/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19