Select your Top Menu from wp menus

După NUNTĂ, dureri de BURTĂ: 38 de oameni INTOXICAŢI într-o cafenea din Orhei

Cazul de intoxicare in grup  a avut loc intr-un local de alimentatie  publica din orasul  Orhei, unde a fost  jucata o nunta cu participarea catorva  zeci de persoane. Pentru o buna parte  din nuntasi veselia s-a incheiat rau de tot: oamenii s-au otravit  cu bucatele de pe masa si au ajuns la spital. In decurs de 4 zile dupa ceremonie, rand pe rand, au necesitat ingrijiri speciale 38 de meseni, printre care si 9 copii. 

Nunta a avut loc în cafeneaua-Bar ”Adelina” din cartierul Nordic al Orheiului . La ceremonie au participat peste 80  de persoane din mai multe localități ale  raionului Orhei și 35 de persoane din satul Copăceni, raionul Sîngerei.
Au făcut infectie intestinala  28 persoane din raionul Orhei și 10 din raionul Sîngerei.  Potrivit Centrului de Sanatate Publica Orhei, bolnavii au suportat boala în formă ușoară și medie. Majoritatea acestora, printre care si 6 copii, au fost internati la spital.

Acesta este unul din cele mai serioase cazuri de intoxicare in grup, inregistrate in raionul Orhei in ultimii ani.

In 2011,  in cadrul ceremoniilor, au avut loc doua  cazuri de toxiinfectii alimentare in grup. Niciun caz  nu a fost insa  atat de numeros  si nu s-a produs in spatii de alimentatie publica. Atunci, au avut de suferit:  in s. Podgoreni – 25 de nuntasi  si in  orasul Orhei – 15 meseni.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dupa-nunta-dureri-de-burta-38-de-oameni-intoxicati-intr-o-cafenea-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19