Select your Top Menu from wp menus

Dupa judecarea bancilor – imbolnaviri subite si concedii de odihna

Publicatia „Adevărul” a încercat să găsească judecătorii care au emis acte ce au permis preluarea frauduloasă de acţiuni ale unor bănci. Coincidenţă sau nu, în plin scandal legat de aceste tranzacţii, cel puţin patru dintre magistraţii vizaţi au plecat în concediu de odihnă sau medical.

„Regula numărul doi, după ce faci o prostie, este să te îmbolnăvești sau să mergi în concediu. În această situaţie dosarul rămâne în seif și nu poate fi găsit”, susţine avocatul Ion Păduraru, fost ministru al Justiţiei. „De fapt, repartizarea dosarelor ţine de domeniul șmecheriilor. Atunci când vrei, în mod artificial, să schimbi competenţa de la instanţele economice la cele de drept comun se inventează niște adrese care nu corespund realităţii. În aceste condiţii, practic la dorinţa reclamantului, dosarul este examinat acolo «unde trebuie». Este o manevră cunoscută”, a explicat Ion Păduraru.

„În toate acţiunile au fost implicaţi câţiva magistraţi care vor fi traşi la răspundere”, a declarat Alexandru Stoianoglo, preşedintele Comisiei parlamentare pentru securitate naţională, apărare şi ordine publică, după audierile de joi în legătură cu atacurile de tip raider.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dupa-judecarea-bancilor-imbolnaviri-subite-ori-concedii-de-odihna/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19