Select your Top Menu from wp menus

După ce a violat şi a omorât o minoră a fost pedepsit prea blând, consideră procurorii

Bărbatul, care la începutul acestui an, a violat şi omorât o minoră într-o pădure din raionul Nisporeni a fost condamnat la 20 de ani de detenţie în penitenciar de tip închis. Procurorii însă consideră pedeapsa aplicată inculpatului ca fiind prea blândă, motiv pentru care sentinţa va fi atacată cu apel şi va fi solicitată o pedeapsă mai aspră.

Din probele Procuraturii Nisporeni reiese că, în dimineaţa zilei de 24 ianuarie curent, o adolescentă deplasându-se spre satul unde locuia sora sa, a fost violată de un individ. Victima l-a ameninţat pe agresor că îl va denunţa la poliţie, iar ultimul a înjunghiat mortal minora. Cadavrul fetei a fost găsit în aceeaşi zi, iar inculpatul, în vârstă de 20 ani, şi-a recunoscut fapta.

Pe acest caz, Procuratura raionului Nisporeni a dispus, prin comise rogatorie, efectuarea expertizei medico-legale genetice (ADN) de către organele competente ale României. Rezultatele expertizei ADN au confirmat faptul violului şi asasinării minorei anume de către inculpat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dupa-ce-a-violat-si-a-omorat-o-minora-a-fost-pedepsit-prea-bland-considera-procurorii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19