Select your Top Menu from wp menus

Dumitru Diacov: De relaţiile cu România şi Rusia depinde statalitatea Moldovei

Republica Moldova trebuie să aibă relaţii la fel de bune atât cu România, cât şi cu Federaţia Rusă. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Dicacov, în cadrul emisiunii „Fabrika” de la postul de televiziune „Publika TV”, transmite IPN.

„Nu trebuie de dat prioritate României sau Moscovei. Trebuie să avem relaţii bune cu ambele state. De relaţiile cu România şi Federaţia Rusă depinde statalitatea Republicii Moldova. O relaţie bună cu Moscovă generează mai multe premize pentru o relaţie bună cu România”, a spus fruntaşul democrat.

Dumitru Diacov a recunoscut în cadrul emisiunii că Moscova are o atitudine mai rezervată, comparativ cu România, faţă de relaţia cu Republica Moldova. „Este evident că România doreşte să vadă în Republica Moldova o ţară europeană, cu o situaţie stabilă. Din păcate, Moscova ignorează mai multe lucruri. Noi întotdeauna am avut un comportament corect faţă de Federaţia Rusă. Noi trebuie să găsim soluţii pentru stabilirea unui dialog cu Kremlinul”, a declarat preşedintele de onoare al PDM.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dumitru-diacov-de-relatiile-cu-romania-si-rusia-depinde-statalitatea-moldovei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19