Select your Top Menu from wp menus

Duminică, zi de târg la Orhei. Târg al Meşterilor Populari

Duminica, 5 august, la Orhei va avea loc cea de-a 6 editie a unui eveniment cultural bienal.

Cu incepere de la ora 9, in  centrul orasului Orhei va fi deschis  Targul Mesterilor Populari din raionul Orhei.

La Targ sunt asteptati nu doar cei mai iscusiti mesteri din raionul-organizator, ci si reprezentantii bransei dintr-un sir de raioane ale republicicii: Criuleni, Soldanesti, Telenesti, Calarasi, Soroca, Nisporeni si din municipiul Chisinau.

Potrivit Ninei Cebotari, specialist la Sectia Cultura Orhei, si-au anuntat prezenta   in jur de 90 de participanti  – cei mai valorosi mesteri in arta  populara care tes covoare, cioplesc in lemn si piatra, confectioneaza diverse articole din panusa, papura, lozie si alte materiale naturale.

La unison cu Targul, vor prezenta un program concertistic  formatiile de artisti amatori din cateva localitati satesti ale raionului, printre care  Marzesti, Step-Soci si  Clisova Noua.

Evenimentul se va incheia in amiaza zilei cu nominalizarea celor mai bune lucrari si ai autorilor acestora, de  catre un juriu alcatuit  din reprezentanti ai raionului-gazda  si din oaspeti de la Ministerul Culturii si Centrul National de Creatie Populara .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/duminica-zi-de-targ-la-orhei-a-targului-mesterilor-populari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19