Select your Top Menu from wp menus

DSE Orhei: Nu adumbriţi sărbătorile. Incendiile au făcut deja pagube de peste 1 mln. de lei!

In aceste zile sarbatoresti, Serviciul Salvatori si Pompieri din cadrul DSE Orhei, atentioneaza populatia pe toate caile despre necesitatea respectarii regulilor antiincendiare. Asa incat, Pomul de Craciun sa nu aduca in casele oamenilor nenorocire  in loc de bucurie.

Mai ales ca incendiile din timpul anului care se incheie au provocat deja destule necazuri. Potrivit  lui Viorel Patraş, sef sectie in cadrul DSE Orhei, pagubele materiale de pe urma celor  55 de incendii inregistrate in 2012  in raionul Orhei se ridica la 1 mln.63 mii le,  in crestere cu 170%  fata de anul precedent.  In rezultatul incendiilor si-au pierdut viata doi oameni, cu unul mai putin decat in 2011.

11 incendii sau un sfert din numarul total al acestora au avut loc in orasul Orhei. In satele  Cucuruzeni, Bulaiesti, Isacova, Bolohan, Podgoreni,  Susleni, Biesti, Peresecina au fost inregistrate de la 2 pana la 8 incendii.

Cele  mai frecvente cauze ale izbucnirii incendiilor au fost neregulile  in constructia si exploatarea sobelor.

DSE Orhei, atrage atentia: nu amplasati Pomul de Craciun in apropierea sobelor si altor surse de caldura; nu utilizati lumanari, artificii sau alte surse cu flacara deschisa pentru impodobirea Pomului; nu  permiteti copiilor jocul cu petarde si artificii,  s.a.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dse-orhei-nu-adumbriti-sarbatorile-cu-incendii-deja-au-facut-pagube-de-peste-1-mln-de-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19