Select your Top Menu from wp menus

Drumurile spre incă 5 sate, deblocate. Alte 5 sate mai rămân izolate

 

În seara zilei de ieri au fost deblocate drumurile de acces spre localităţile Sirota, Şercani, Pohrebeni, Izvoare şi Donici, informeaza Directia Situatii Exceptionale Orhei.

Azi dimineata ramaneau inca inzapezite drumurile spre satele Berezlogi, Hîjdieni, Buleieşti, Mîrzaci si  Mîrzeşti. Iar pentru a ajunge spre satele  Jora de Mijloc – Lopatna, se mergea  pe ocolite, prin satul Vîşcăuţi.

Amintim ca in urma ninsorii şi viscolului de la sfarsitul saptamanii trecute, in raionul Orhei au fost izolate de nameti drumurile de acces spre  32 de localităţi.

Cea mai critică situaţie se crease pe traseul Orhei – Rezina intersecţia cu satul Podgoreni. Pe portiunea de drum pînâ la hotarul cu raionul Rezina,   timp de mai bine  de 24 de ore au rămas blocate 6 automobile în care se aflau 13 persoane printre care si 3 copii. Tot acolo au fost prinse in troiene  echipa unei televiziuni din  capitala,  3 unităţi de tehnică a SA „ Drumuri-Orhei” şi o echipă de salvatori din cadrul DSE Orhei.

Aceste unităţi de transport au fost deblocate abia in seara zilei de luni,  după ce a intervenit o unitate tehnică specială de la Chişinău,  care a spart stratul de zăpadă de pe traseu ce atingea în unele locuri inaltimea  de 2-2,5 metri.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/drumurile-spre-inca-5-sate-deblocate-alte-5-sate-mai-raman-izolate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19