Select your Top Menu from wp menus

Droguri transportate de o PISICĂ la penitenciarul Pruncul VIDEO

O pisică a fost reţinută în flagrant în timp ce transporta droguri deţinuţilor penitenciarului nr.9 – Pruncul. Potrivit unui comunicat al DIP felina a fost antrenată să se întoarcă la fiecare ieşire din penitenciar, fiind transformată în intermediar într-o afacere cu droguri.

Joi, 17 octombrie, angajaţii Penitenciarului nr.9-Pruncul, au contracarat o tentativă de pătrundere pe teritoriul instituţiei a substanţelor interzise.

O pisică care locuia pe teritoriul penitenciarului a fost observată de oamenii legii cu o zgardă ciudată. După un control de specialitate, s-a stabilit că de gâtul felinei au fost legate două sacoşe din polietilenă cu substanţă vegetală mărunţită, de culoare verde, cu miros specific de marijuana.

Ca rezultat al cercetărilor efectuate, angajaţii instituţiei de detenţie au stabilit că, pisica obişnuia să iasă pe o gaură din edificiile de pază ale închisorii. Se presupune că aceasta ar fi fost întâlnită de persoane de la libertate, „echipată” şi aşteptată să revină pe teritoriul instituţiei de detenţie de cîţiva deţinuţi.

Incidentul s-a produs în jurul orei 10:00.În prezent angajaţii penitenciarului cercetează cazul pentru a stabili cine sunt persoanele care urmau să preia substanţa, dacă este sau nu aceasta prima ilegalitate de acest gen şi modul prin care a fost efectuată înţelegerea de efectuare a tranzacţiei.

De asemenea, substanţa vegetală a fost transmisă poliţiei din teritoriu pentru efectuarea expertizei şi stabilirii tuturor circumstanţelor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/droguri-transportate-de-o-pisica-la-penitenciarul-pruncul-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19