Select your Top Menu from wp menus

Droguri pentru … penitenciar

La inceputul saptamanii curente,  a fost contracarata o tentativa de transmitere drogurilor catre detinutii de la  penitenciarul nr 18 din Branesti.

In seara zilei de 15 august peste edificiile de paza ale penitenciarului au fost aruncate 2 pachete cu masa vegetala.  Potrivit  Departamentului  Instituţii Penitenciare, pachetele care urmau să ajungă pe teritoriul puscariei , au căzut în zona interzisă.  Drogurile au fost aruncate dintro masina neidentificata  care a parasit locul faptei.  In scopul stabilirii faptasului, pe cazul dat a fost informat Comisariatul de poliţie raional Orhei.

In comunicatul DIP se mentioneaza ca in cele 2 pachete suspecte de la Branesti a  fost  depistată  masă vegetală fărîmiţată, de culoare cafenie asemănătoare cu plante de mac, cu o greutate totala de 380 gr.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/droguri-pentru-penitenciar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19