Select your Top Menu from wp menus

Droguri in suma de 100 mii lei, in colete din Italia

Un grup de persoane specializat în comercializarea heroinei în proporții deosebit de mari, a fost deconspirat de oamenii legii, anunţă MAI. Substanțele narcotice veneau din Italia, fiind transportate prin intermediul rutelor auto specializate în transportarea coletelor.

Astfel, poliţiştii au ridicat dintr-un autocar specializat în transportarea coletelor din Italia, 0,5 kg de heroină. Specialiștii au estimat suma capturii la 100 mii euro.

La prima vedere coletul reprezenta o cutie cu produse alimentare (biscuiți, maioneză, borcane cu măsline și două pachete cu făină). Pachetele din făină, însă, s-au dovedit a fi „umplute” cu heroină.
Pe teritoriul Moldovei, heroina se vindea la preţul de 100 de euro per un gram.

Bărbatul care urma să primească coletul a fost reţinut pentru 72 de ore şi riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare. Poliția continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/droguri-in-suma-de-100-mii-lei-in-colete-din-italia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19