Select your Top Menu from wp menus

Droguri în ciocolată din Italia de vânzare în Republica Moldova.VIDEO

Zilele trecute, angajaţii Direcţiei Antidrog din cadrul Departamentului poliție, în conlucrare cu procuratura municipală, au reţinut un chișinăuian suspectat de trafic ilicit de droguri.

Potrivit MAI, un tânăr de 22 de ani, periodic se deplasa în Italia, la rudele sale, unde făcea rost de substanţe narcotice. Apoi, prin contrabandă le introducea în ţară și le comercializa.

În urma percheziţiei la domiciliul suspectului, poliţia a depistat și ridicat două dispozitive destinate consumului drogurilor, 10 gr de marijuana și 300 gr de hașiș.

Drogurile, originare din Italia, erau introduse în țară pe cale aeriană, fiind camuflate în borcănașe cu cremă de ciocolată, împachetate și sigilate. În urma realizării lor, suspectul putea obţine un profit de peste 60.000 lei.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă până la 7 ani privaţiune de libertate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/droguri-in-ciocolata-din-italia-de-vanzare-in-republica-moldova-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19