Select your Top Menu from wp menus

DRITS Orhei – la REORGANIZARE, cu un nou ŞEF interimar în frunte


În actuala formulă, Direcţia Raională Învăţământ Tineret şi Sport Orhei va mai exista mai puţin de două luni. De la 1 ianuarie viitor, în locul ei vor apărea Direcţia Generală Educație şi Serviciul Tineret şi Sport. Reorganizarea prin transformare a fost decisă zilele trecute de către consilierii raionali, care i-au mai încredinţat Silviei Mustovici să conducă în calitate de interimar încă existenta Direcţie de Învăţământ.

Reorganizarea Direcţiei de Învăţământ se face în conformitate cu Noul Cod al educaţiei, în rezultatul căreia vor avea loc angajări şi reangajări, nefiind excluse şi disponibilizările de cadre.
Printre sarcinile care îi revin şefei interimare nou-numite în fruntea Direcţiei Învăţământ se număra operarea tuturor modificărilor în actele de constituire a instituției în rezultatul reorganizării și înregistrarea lor la organele abilitate.
Silvia Mustovici a devenit conducător al învăţământului raional, după ce, cu aproape două luni în urmă, Consiliul Raional Orhei a încetat raporturile de serviciu cu precedenta ocupantă a acestui post, Eudochia Ştefîrţă.
Atât prima, cât şi a doua doamnă sunt soţii de consilieri raionali, din partea PPEM şi PLDM, respectiv. Mai mult, fosta şefă a Direcţiei de Învăţământ este soţia fostului preşedinte al raionului Orhei, Ion Ştefîrţă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/drits-orhei-la-reorganizare-cu-un-nou-sef-interimar-in-frunte/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19