Select your Top Menu from wp menus

Dress Code de la Usatîi: FĂRĂ pantaloni LIVE pe Facebook

e0953fbe560bb9c7685f1887d23bfc8bRenato Usatîi a susținut astăzi o conferință live pe Facebook. Deși inițial pare îmbrăcat la patru ace, liderul politic a uitat să-și ”tragă” pe el cel mai importantă piesă vestimentară, o pereche de pantaloni.

Momentul a fost observat de internauți, liderul politic a fost întrebat dacă poartă sau nu pantaloni, primarul de Bălți a argumentat că este la odihnă și că nu și-a permis să iasă în direct așa pur și simplu, îmbrăcat lejer.

”Am ieșit în cămașă, nu în maiou, înțelegeți?”, a argumentat Renato Usatîi.

Iar asta nu este unica gafă pe care a făcut-o acesta, grăbit să iasă în direct politicianul nu a observat că bannerul partidului era pus pe dos.


sursa cancan.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dress-code-de-la-usatii-fara-pantaloni-live-pe-facebook/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19