Select your Top Menu from wp menus

Dracula din Orhei va primi 1600 de euro

Liceul Teoretic „Alecu Russo” din Orhei a fost selectat pentru a participa la la Programul Academia Şcolilor Central Europene Parteneriat Şcolar (Programul ACES).
Acesta va obtine un grant de 1600 de euro pentru o perioada de 7 luni , timp in care va implementa proiectul castigator cu genericul :„Dracula… myth or truth”- “Dracula mit sau realitate”.
Limba de lucru in implementarea proiectului este engleza.
In total la concurs au fost inaintate 18 proiecte, iar pe langa Liecul Alecu Ruso , au devenit castigatoare 2 licee din Chisinau si Magdacesti ,respectiv si Şcoala de Arte şi Meserii Grătieşti.
Republica Moldova a aderat la ACES în decembrie 2008. Programul a fost iniţiat de către ERSTE Foundation Austria în 2006 şi are drept scop stabilirea şi promovarea dialogului şi cooperării tinerilor din ţările partenere, cât şi stabilirea unei reţele a şcolilor din regiune.
Genericul Proiectului pentru anul 2012 a fost „Reality Check – How we perceive and construct the world through media”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dracula-din-orhei-va-primi-1600-de-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19