Select your Top Menu from wp menus

Două victime ale accidentului de la Dănceni rămîn în stare extrem de gravă

Unsprezece persoane mai rămîn internate în urma tragicului accident produs, la finele săptămînii trecute, în preajma lacului Dănceni din raionul Ialoveni. Potrivit responsabilului de comunicare cu presa al Spitalului de Urgenţă, Petru Craveţ, două persoane în continuare sînt în stare gravă şi se află în secţia Terapie intensivă, alte patru sînt în stare critică, iar cinci pacienţi mai rămîn internaţi cu leziuni uşoare şi de gravitate medie.

În urma accidentului din apropierea lacului Dănceni, produs la 1 iunie curent, cînd o autocisternă s-a lovit într-un microbuz plin cu pasageri, patru persoane şi-au pierdut viaţa, printre care şi un copil de 12 ani, iar alte 16 au avut de suferit diverse traume.

Potrivit rezultatelor preliminare, vinovat de accident se face şoferul microbuzului, care nu a oferit prioritate autocisternei.
sursa:noi.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doua-victime-ale-accidentului-de-la-danceni-ramin-in-stare-extrem-de-grava/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19