Select your Top Menu from wp menus

Două tentative de introducere în ţară a maşinilor cu procuri false

Echipa comună de control la frontieră, formată din colaboratorii Poliţiei de Frontieră a MAI şi angajaţii Serviciului Vamal, au indentificat doi moldoveni care intenţionau să introducă în ţară două mijloace de transport în baza împuternicirilor notariale falsificate.

La punctul de trecere „Tudora”, s-a prezentat pe sensul de intrare în Republica Moldova, un moldovean în vîrstă de 27 ani, care se afla la volanul unui automobil marca „BMW 725”, cu numere de înmatriculare bulgare.

În rezultatul cercetărilor s-a dovedit că procura eliberată de un notar bulgar era total falsificată.

Cel de-al doilea caz a fost înregistrat în punctul de trecere „Briceni”, unde un alt moldovean în baza procurii false a încercat să introducă în ţară un autoturism de model „Wolkswagen Passat” înmatriculat în Cehia.
În ambele cazuri, şoferii şi mijloacele de transport au fost reţinute şi transmise organelor competente pentru cercetări.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doua-tentative-de-introducere-in-tara-a-masinilor-cu-procuri-false/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19