Select your Top Menu from wp menus

Două instituţii de învăţământ din centrul Orheiului, afectate de arbori doborâţi de intemperia de azi

Intemperia din după amiaza zilei de astăzi a căzut  ca din senin asupra Orheiului , iar odată cu aceasta s-au produs  şi căderi de arbori. S-a întâmplat chiar în centrul oraşului, iar  prin coincidenţă au fost afectate  ambele insitutuții de învățământ  mediu profesional – atât Colegiul de Medicina , cât și cel Pedagogic.  

Potrivit şefului Serviciului Salvatori din cadrul DSE Orhei, Viorel Patraș, până la ora 17 au parvenit  două semnale despre consecinţele provocate de startul vijelios al ploii de astăzi. Ambele – din oraşul Orhei. Unul din cazuri a necesitat adresare la dispeceratul furnizorului de electricitate, deoarece pe strada Renaşterii Naționale, în curtea Colegiului de Medicină, o parte dintr-un copac, în cădere, a rupt un fir  de electricitate. Aici, ”Spațiile Verzi” nu au putut interveni  până cand echipa de la ”Union Fenosa” nu a eliminat pericolul de electrocutare.

Cel de-al doilea  caz de prăbușire a unui arbore, semnalat salvatorilor, a avut loc chiar sub coasta  Primăriei Orhei. Un copac doborât s-a rezemat  de acoperişul blocului de studii al Colegiului Pedagogic, situat pe strada Vasile Mahu. O echipă de salvatori a intervenit cu autoscara, ajutându-i pe cei de la Spații Verzi să înlăture  urmările imediate ale  impactului copacului cu clădirea.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doua-institutii-de-invatamant-din-centrul-orheiul-afectate-de-arbori-doborati-de-intemperia-de-azi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19