Select your Top Menu from wp menus

Două femei, urmărite penal pentru estorcarea sumei de 145 mii de euro pentru a mitui functionari din Primăria Capitalei

Procuratura Anticorupţie conduce urmărirea penală într-o cauză penală pornită de către Centrul Anticorupţie pe faptul extorcării şi primirii mijloacelor băneşti în sumă de 145 mii euro de către două femei.

Potrivit procurorilor,  în perioada 2008 – iulie 2012, una dintre femei, a afirmat  în fata unui  cetăţean  că are  influenţă asupra mai multor funcţionari din cadrul Primăriei municipiului Chişinău.

Sub pretextul perfectării actelor necesare acordării dreptului de a procura o construcţie nefinisată din capitală şi a teritoriului aferent imobilului dat, precum şi pentru a obţine dreptul de proprietate asupra unui lot de teren cu suprafaţa totală de 1,45 ha din capitală, femeia a pretins de la declarant şi a primit mijloace băneşti ce nu i se cuvin.

Potrivit declarantului, în luna iulie curent, el a fost contactat telefonic de către  o doamnă care s-a prezentat drept angajată a Primăriei Chişinău, informându-l că a primit spre examinare şi soluţionare setul de documente înaintat de către el, iar pentru a putea beneficia de un lot de teren din sectorul Botanica, a pretins 5 mii euro.

Procuratura Anticorupţie, în comun cu CCCEC, au reţinut în flagrant femeile în timp ce primeau 5 mii euro estorcate de la cetăţeanul-declarant.

Oamenii legii urmeaza sa identifice  in cadrul urmaririi penale cine sunt persoanele implicate în această schemă şi  sa documenteze  acţiunile criminale ale   fiecaruia, noteaza Serviciul de presă al Procuraturii Generale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doua-femei-urmarite-penal-pentru-estorcarea-sumei-de-145-mii-de-euro-pentru-a-mitui-functionari-din-primaria-capitalei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19