Select your Top Menu from wp menus

Două femei s-au înecat aseară la Cahul

Potrivit Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, barca în care mai multe persoane se plimbau pe lacul „Frumoasa” din Cahul, s-a răsturnat, iar două femei, de 29 şi 26 de ani, nu s-au putut salva. Alertaţi, scafandrierii din Cahul după aproape o oră de căutări subacvatice, au găsit corpul neînsufleţit al femeii de 26 de ani. A doua persoană a fost găsită azi-dimineaţă, după ce scafandrierii au reluat lucrările de căutare sub apă.

Amintim că cel mai recent caz tragic de înce a avut loc duminica trecută la Butuceni, Orhei. Acolo s-a înecat un minor de 13 ani, care a venit într-o excursie cu colegii de clasă de la gimnasciul Hansca, Ialoveni. Pe acest caz poliţia din Orhei a pornit o cauză penală pe faptul neglijenţei cadrelor didactice.
În context Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale roagă cetăţenii să fie prudenţi cînd merg la scăldat, pentru a evita cazurile de înec, fiind recomandat scăldatul doar în spaţiile special amenajate. Nu se recomandă utilizarea bărcilor din cauciuc, anvelopelor, sau altor obiecte improvizate, întrucît acestea reprezintă un real pericol. Este strict interzis scăldatul şi plimbatul cu bărcile pe bazinele acvatice pe timp de noapte şi după consumul băuturilor alcoolice.
inec cahul


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doua-femei-s-au-inecat-aseara-la-cahul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19