Categories: RegiuneSocialȘtiri

Două femei din raionul Orhei au decedat de COVID-19

Printre persoanele originare din raionul Orhei, care au fost infectate cu COVID-19, s-au înregistrat încă două decese. Potrivit Ministerului Sănătății, numărul deceselor provocate de COVID-19 în raionul Orhei a urcat la 3 cazuri.
Ieri, 15 aprilie s-a anunțat despre decesul unei femei în vârstă de 66 ani din raionul. Orhei, internată la 13.04.2020 în SR Orhei și transferată la SCR în 15.04.2020, comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat.
Azi, 16 aprilie a fost anunțat decesul unei femei de 63 ani din Orhei, internată în stare gravă la Institutul de Medicină Urgentă la data de 7 aprilie. Boli cronice: insuficiență respiratorie progresivă gr. III, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.
Amintim că primul deces de COVID-19 în raionul Orhei a fost înregistrat pe 9 aprilie, la un bărbat originar din municipiu.
Până în prezent la persoanele originare din raionul Orhei au fost confirmate 66 de cazuri de infectare cu COVID-19, dintre care 3 cazuri de recuperare.

RadioOrhei

Recent Posts

Cetățeanul de onoare al Orheiului – Shor, afirmă că a primit cetățenia Rusiei

Ilan Shor, care a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare într-un dosar legat…

3 ore ago

În timp ce invazia israeliană din Rafah agravează catastrofa umanitară, liderii mondiali ezită să acționeze

În ciuda apelurilor repetate adresate Israelului de către șefi de stat, oficiali ONU și ONG-uri…

5 ore ago

Maia Sandu cere PA probe concludente privind legăturile Tatianei Răducanu cu Platon și Șor. Precizările Veronicăi Dragalin

Președinta Maia Sandu cere probe concrete din partea Procuraturii Anticorupție, condusă de Veronica Drăgălin, privind…

14 ore ago

„Din cauza urii voastre, premierul luptă pentru viața sa”. După atacul armat, aliații lui Fico dau vina pe presa liberală și pe progresiști

Aliații lui Robert Fico din parlamentul slovac au criticat presa liberală și progresiștii, sugerând că…

19 ore ago

Ministerul Justiției solicită suspendarea activității partidului condus de un fost viceprimar de Orhei, pe un termen de șase luni

Ministerul Justiției a anunțat astăzi că a înregistrat la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, cererea de…

19 ore ago