Select your Top Menu from wp menus

Două bătrane, omorâte în bătăi în propriile case. Suspectii, reţinuţi de poliţie

Este vorba despre doua  cazuri care au avut loc in raionul Orhei in decurs de doar cateva zile, victime fiind  o batrana din s.Biesti si alta – din or. Orhei.

Acum o saptamana, la Biesti, in propria casa, a fost depistat cadavrul stapanei, in varsta de  84 de ani.  Cateva zile mai tarziu, intr-un  apartament de pe strada V.Mahu din centrul orasului Orhei,  a fost gasit cadavrul proprietarei locuintei – o batrana de 74 de ani.

Potrivit datelor Inspectoratului de Politie Orhei,  in primul caz moartea a survenit în urma şocului hemoragic, lezarii rinichilor si loviturilor care i-au fost aplicate victimei in regiunea capului. In al doilea caz , femeia a decedat din cauza  vatamarilor corporale incompatibile cu viata, pe care le-a primit in timpul unei certe violente, cand a fost lovita fara mila  cu pumnii si picioarele.

Suspectul în comiterea crimei de la Biesti este o persoana anterior condamnata.  Acesta, ca si persoana banuita de omorul femeii  din Orhei se afla in custodia politiei,  in baza mandatelor de arest pe o  perioada de 30 de zile.

În ambele cazuri suspectii  si-au recunoscut vina, iar IP Orhei a pornit cauze penale pentru  omor intentionat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doua-batrane-omorate-in-batai-in-propriile-case-suspectii-retinuti-de-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19