Select your Top Menu from wp menus

Doua AUTOCARE IN FLACARI, in mijlocul drumului. Pasagerii n-au SUFERIT

În seara zilei de ieri, un incendiu a izbucnit pe soseaua Hîncești  din capitala republicii.

Aproape de ora 20,  serviciul  901 a fost alertat de către un trecător. La fața locului, două autobuze erau cuprinse de flăcări.  Pompierii au intervenit cu  două autospeciale.

Incendiul a fost localizat în aproximativ 20 minute, iar în urma acestuia nimeni nu a avut de suferit. Potrivit serviciului de presa al DSE, circumstanțele și cauza incendiului urmeaza a fi stabilite.

De notat ca la inceputul saptamanii curente, la o intersectie din centrul Chisinaului a avut loc un  incendiu, in care a ars un automobil Dacia.

La fel, o unitate de transport a afost cuprinsa de flacari marti, 11 martie, in apropierea Orheiului. Pe traseul national Chisinau-Soroca, in preajma satului Braviceni,  un  echipaj a Politiei de Patrulare a tras pe dreapta un TIR de sub capota caruia ieseau rotocoale de fum. Timp de o ora, pana in  momentul stingerii incendiului de catre pompieri, circulatia pe acest segment de drum  a fost sistata.

sursa: National.MD

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doua-autocare-in-flacari-in-mijlocul-drumului-pasagerii-n-au-suferit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19