Select your Top Menu from wp menus

Două animale turbate au trimis trei oameni la tratament

Trei oameni din două sate de la Orhei au avut nenorocul să ajungă la tratament antirabic. Asta, din cauză că au fost în contact cu animale turbate. Ambele cazuri au avut loc în a doua jumătate a lunii aprilie.
Mai întâi, a fost confirmată rabia la o bovină dintr-o gospodărie din satul Voroteț, comună Chiperceni. Peste o săptămână, a fost constatată şi turbarea unui jder. Acest animal sălbatic a fost ucis într-o gospodărie din satul Bulăeşti.
În rezultatul anchetărilor epidemiologice au fost identificate două persoane care au intrat în contact cu bovina bolnavă la Voroteţ şi una – cu jderul la Bulăieşti. Potrivit CSP Orhei, toate trei persoane au fost nevoite să înceapă tratamentul profilactic cu vaccin antirabic.
În decursul lunii trecute, la Orhei, au fost înregistrate şi câteva atacuri asupra oamenilor a animalelor domestice. Potrivit sursei, 5 persoane au suferit plăgi din cauza animalelor de curte într-o singură săptămână.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doua-animale-turbate-au-trimis-trei-oameni-la-tratament/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19