Select your Top Menu from wp menus

Dosarul sportivilor, acuzaţi de omorul lui Serghei Bejenari, transmis în judecată

Cauza penală pentru omorul lui Serghei Bejenari a fost transmisă în instanța de judecată.  Tinerii sportivi Aurel Ignat şi Mihai Pârgaru riscă până la 15 ani de inchisoare pentru huliganism, vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, comisă de mai multe persoane, soldată cu decesul unei persoane.

Cei doi sunt acuzaţi că pe 19 mai,   în preajma unui centru comercial din  Chișinău, i-au aplicat lui Serghei Bejenari multiple lovituri. Din cauza traumatismelor, victima a decedat la spital, în noaptea de 24 spre 25 mai. Tot atunci, poliția l-a reținut pe  Mihai Pârgaru, iar mai apoi – pe  Aurel Ignat.

Cazul omorului lui Serghei Bejenari, care a fost înmormântat la sfârşitul lunii mai la ciimitirul Lupoaica din Orhei, a devenit de rezonanţă, după ce în spaţiul public au ajuns o serie de fotografii. În poze, cei doi acuzaţi apar alături de fostul luptător K1, actualmente deputat PD, Constantin Țuțu, şi Dorin Damir, finul preşedintelui PD, Vladimir Plahotniuc. S-a mai vehiculat că sportivii sunt luptători K1, însă Damir a negat această informaţie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dosarul-sportivilor-acuzati-de-omorul-lui-serghei-bejenari-transmis-in-judecata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19